درخواست رئیس‌جمهوری کلمبیا از شرکت نفت دولتی: عملیات فرکینگ در آمریکا را بفروشید

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس‌جمهوری کلمبیا از شرکت نفت دولتی «اکوپترول» (Ecopetrol) خواست تا مشارکت در حفاری چاه‌ها با تکنیک «فرکینگ» در آمریکا را به‌دلیل نگرانی‌های زیست‌محیطی بفروشد.

به گزارش روز چهارشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از خبرگزاری افه، درخواست «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا از مقام‌های اکوپترول یک روز پس از توافق این شرکت دولتی با شرکت «اکسیدنتال پترولیوم» (Occidental Petroleum) برای توسعه فعالیت‌های فرکینگ در حوزه «پرمین» (Permian) صورت می‌گیرد.

پترو در جلسه‌ای با حضور وزریران گفت: ما با فرکینگ مخالفیم زیرا آن را مرگ طبیعت و نابودی بشریت می‌دانیم. من می‌خواهم که این عملیات به نفع سرمایه‌گذاری در انرژی پاک فروخته شود.

توافقنامه اکوپترول و اکسیدنتال پترولیوم شامل حفاری ۳۴ حلقه چاه توسعه در سال جاری و سال آینده میلادی در چارچوب برنامه «توسعه میدلند» در حوضه پرمین، واقع در بخشی از ایالت‌های تگزاس و نیومکزیکو است.

این یکی از مناطق با بزرگترین ذخایر هیدروکربنی در جهان است.

اکوپترول دوشنبه گذشته در بیانیه‌ای توضیح داد که این طرح که در سال ۲۰۱۹ امضا شد، شامل سرمایه گذاری بیش از ۸۸۰ میلیون دلار برای حفاری ۹۱ حلقه چاه در حوزه‌های فرعی میدلند و دِلاور است.

رئیس‌جمهوری کلمبیا گفت: هیچ راه دیگری برای بشریت جز توقف سرمایه فسیلی وجود ندارد.

«ریکاردو روآ» رئیس اکوپترول پیشتر در مصاحبه با افه تاکید کرد اگر چه فعالیت فرکینگ در کلمبیا منتفی است اما این شرکت به دلیل شرایط زمین‌شناسی، از این تکنیک در پرمیان استفاده می‌کند.

وی افزود: شرایط زمین‌شناسی سرزمین‌های ما با منطقه‌ای که امروز در آن تجارت غیرمتعارف هیدروکربنی یعنی بهره‌برداری از این منبع در پرمین را شاهد هستیم، قابل مقایسه نیست؛ به همین دلیل به این محدودیت قانونی احترام می‌گذاریم و رعایت می‌کنیم.

فرکینگ در سال‌های اخیر در کلمبیا موضوعی بحث‌برانگیز بوده است، به‌ویژه پس از آنکه «ایوان دوکه» رئیس‌جمهوری سابق این کشور اطمینان داد که این تکنیک در کشور اجرا نمی‌شود، اما دولت وی گروهی را برای ارزیابی اثرات اجتماعی و زیست‌محیطی توسعه فرکینگ در آینده تعیین کرد.

ممنوعیت فرکینگ همچنین یکی از شعارهای دولت پترو به عنوان بخشی از روند انتقال انرژی است که او قصد دارد کشورش را به سمت آن هدایت کند و درآمدی را که کشور از زغال سنگ و نفت دریافت می کند - یکی از خطوط مهم اقتصاد - با تجارت کشاورزی و گردشگری جایگزین کند.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه