قیمت طلای جهانی بدون تغییر باقی ماند/ فلز زرد همچنان در صدر

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- قیمت طلای جهانی روز پنجشنبه همچنان در بالاترین قیمت یعنی ۲ هزار و ۸۵۹ دلار در هر اونس باقی ماند و هیچ تغییری نسبت به روز گذشته (چهارشنبه) را شاهد نبود در عین حال قیمت طلا در بازار تهران نیز با نوساناتی همراه بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، در بازار طلای تهران امروز - پنج شنبه ۱۸ بهمن - هر قطعه سکه طرح جدید (امامی) ۶۹ میلیون تومان و سکه طرح قدیم (بهار آزادی) ۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان فروخته شد که به ترتیب نسبت به روز گذشته (چهارشنبه) دو میلیون و ۲۷۹ هزار و ۳۷۵تومان و دو میلیون و ۳۷۱ هزار و ۳۸۹ تومان افزایش داشت.

امروز نیم سکه ۳۷ میلیون و ۲۰۰ تومان، ربع سکه ۱۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۹ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان در بازار طلا قیمت خورد که هرکدام به ترتیب ۹۳۷ هزار و ۲۲۲ تومان، ۴۳۱ هزار و ۲۱۵ تومان و ۱۱۱ هزار و ۸۸۱ تومان افزایش داشتند.

از سوی دیگر هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت پنج میلیون و ۹۷۶ هزار و ۸۰۰ تومان فروخته شد که نسبت به دیروز ۱۳۰ هزار و ۸۴۳ تومان افزایش داشت.

همچنین هر گرم طلای ۲۴ عیار با افزایش ۱۷۴ هزار و ۵۵۴ تومان به هفت میلیون و ۹۶۸ هزار تومان رسید و هر مثقال طلا نیز با ۵۶۶ هزار و ۶۰۳ تومان افزایش قیمت به ۲۵ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان معامله شد.

تعلیق جنگ تعرفه‌ای با کشورهای عضو نفتا/ ادامه جنگ با چین

به نظر می رسد ثبات در بازار طلا بیشتر به دلیل اعلام آمادگی دو کشور همسایه آمریکا برای تامین امنیت مرزهای مشترک میان خود و آمریکا بوده و همین اقدام دو کشور دلیل معلق نگه داشتن اعمال تعرفه های ۲۵ درصدی کالا میان آمریکا با کانادا و مکزیک شده است، قیمت طلا را در بازارهای جهانی ثابت نگه داشت.

از سوی دیگر چین نیز در واکنش به جنگ تعرفه ای ترامپ اعلام کرد که تعرفه های مهمی را بر کالاهای آمریکایی از جمله ذغال سنگ و نفت این کشور اعمال خواهد و به سازمان تجارت جهانی نیز شکایت خواهد برد و آن را عملیاتی کرد.

به گزارش رویترز، ترامپ روز سه‌شنبه گفت که برای گفت‌وگو با رئیس‌جمهور چین برای کاهش جنگ تجاری فزاینده که با اعمال تعرفه‌های ۱۰ درصدی بر همه کالاهای چینی آغاز شده است، هیچ ضرورتی نمی‌بیند.

مقامات فدرال رزرو نیز به عدم قطعیت سیاست بزرگ در مورد تعرفه‌ها و مسائل مرتبط با روزهای اولیه دولت ترامپ به عنوان یکی از چالش‌های اصلی در تعیین اینکه چگونه سیاست پولی ایالات‌متحده را در ماه‌های آینده دنبال کنیم، اشاره کردند. طلا در زمان آشفتگی‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی، سرمایه‌گذاری مطمئن در نظر گرفته می‌شود، اما نرخ بهره بالاتر، جذابیت دارایی‌های بدون بازده مانند طلا را کاهش می‌دهد.

گزارش مشاغل غیرکشاورزی بخش خصوصی در ایالات متحده، نشان داد که اقتصاد ایالات‌متحده در ماه گذشته، ۱۸۳ هزار شغل در بخش خصوصی ایجاد کرده است، در حالی که اقتصاددانان پیش‌بینی کردند که رشد ۱۵۰ هزار شغلی داشته باشد. پیش‌بینی می‌شود که انتشار گزارش اشتغال ایالات‌متحده در روز جمعه، دید بیشتری در مورد قدرت کلی اقتصاد ارایه دهد. سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های حقوق و دستمزد برای سرنخ‌هایی درباره سلامت بزرگترین اقتصاد جهان هستند.

در این میان، قیمت طلا تحت فشار افزایش ارزش دلار آمریکا قرار دارد، اما همچنان عملکرد بهتری نسبت به شاخص اس‌اندپی۵۰۰ ثبت کرده است. اس‌اندپی ۵۰۰ (S&P) فهرستی از ۵۰۰ سهام برتر در بازار بورس سهام نیویورک و نزدک آمریکا است.

در عین حال در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۲.۳۵ دلار در هر اونس رسید. بهای هر اونس پلاتین ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۹۸۱ دلار و ۸۱ سنت رسید و هر اونس پالادیوم، ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۹۹۰ دلار و ۶۶ سنت رسید.

افزایش نرخ دلار در بازار ارز تجاری ایران

امروز (پنج شنبه ۱۸ بهمن) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، بهای هر اسکناس دلار آمریکا به ۶۹ هزار و ۷ تومان رسید و هر حواله دلار نیز ۶۷ هزار و ۱۲۷ تومان فروخته شد که نسبت به روز چهارشنبه به ترتیب ۱۱ تومان و ۱۰ تومان افزایش را تجربه کرد.

همچنین در بازار معاملات اسکناس، هر یورو به ۷۱ هزار و ۸۸۶ تومان و حواله یورو ۶۹ هزار و ۹۲۸ تومان قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز یکشنبه در اسکناس ۲۷۳ تومان و در حواله ۲۶۵ تومان افزایش داشت.

درهم امارات نیز ۱۸ هزار و ۷۹۰ تومان و حواله آن نیز ۱۸ هزار و ۲۷۸ تومان، روبل روسیه ۷۰۷ تومان و حواله آن با ۶۸۸ تومان کشف قیمت شد که به ترتیب درهم در اسکناس و در حواله ۳ تومان افزایش داشت و روبل نیز در اسکناس و حواله ۱۵ تومان افزایش داشت.

یوآن چین نیز ۹ هزار و ۴۸۹ تومان و حواله آن به قیمت ۹ هزار و ۲۳۰ تومان معامله شد که نسبت به روز گذشته در اسکناس ۲۷ تومان و در حواله نیز ۲۶ تومان کاهش قیمت را تجربه کرد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه