
به گزارش روز دوشنبه گروه علمی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، حسین افشین در حاشیه سومین اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا که شب گذشته، هفتم اردیبهشتماه با حضور تاپیوا کارور، معاون رئیسجمهور زیمبابوه در تهران برگزار شد، به تجربه تلخ قاره آفریقا در مواجهه با فناوری و نوآوری اشاره کرد.
وی تصریح کرد: «فناوری» همواره وسیلهای برای غارت کشورهای آفریقایی بوده است اما از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران، فناوری ابزاری برای توانمندسازی و توسعه روابط دوستانه است و این مهم را بدون هیچ محدودیتی در خدمت همکاری همهجانبه بین ایران و قاره آفریقا به کار خواهد گرفت.
معاون علمی رئیسجمهور با تاکید بر ظرفیت بالای زیستبوم نوآوری و فناوری جمهوری اسلامی ایران افزود: تمام ظرفیتهای فناورانه در ایران قابل انتقال به قاره بزرگ آفریقا است.
وی ارائه الگوهای مدیریت سیستم زیستبوم نوآوری و فناوری، راهاندازی استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان، روشهای سیاستگذاری علم و فناوری، الگوهای حمایتی، سیاستی و مالی از شرکتهای دانشبنیان، راهاندازی خانههای نوآوری و فناوری در آفریقا و اجرای دورههای آموزشی را بخشی از برنامههای جمهوری اسلامی در تعامل صمیمانه با کشورهای آفریقایی عنوان کرد.
افشین در پایان، این نشست را سنگ بنای آیندهای روشن، پر از رفاه و دوستی بین ملت ایران و ملت آفریقا قلمداد کرد و گفت که با کمک حاضران، راهبردی ویژه در ارتباط فناوری و نوآوری بین ایران و آفریقا تدوین شود.
دیدگاه خود را بیان کنید