استاد دانشگاه ماساچوست: سیاست‌های دولت «ترامپ» مدیریت بحران را فلج کرده‌است

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- استاد دانشگاه ماساچوست و کارشناس برجسته مدیریت بحران هشدار داد که کاهش بودجه و تضعیف سازمان‌های دولتی توسط دونالد ترامپ، توانایی آمریکا در پیش‌بینی و مقابله با بلایای طبیعی و بیماری‌های همه‌گیر را به‌شدت کاهش داده و جان هزاران شهروند را در معرض خطر قرار داده است.

به گزارش روز دوشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از گاردین، یک کارشناس برجسته در حوزه مدیریت بحران هشدار داد که کاهش گسترده بودجه و اخراج‌های گسترده در نهادهای فدرال کلیدی از سوی دولت دونالد ترامپ، جان شهروندان آمریکایی را در برابر بلایای طبیعی و بحران‌های بهداشتی به خطر خواهد انداخت.

«سامانتا مونتانو»، استاد مدیریت اضطراری در آکادمی دریایی ماساچوست گفت که در صورت ادامه این سیاست‌ها، آمار تلفات ناشی از بلایایی مانند طوفان، سیل، آلودگی آب و بیماری‌های همه‌گیر افزایش خواهد یافت.

مونتانو طی مصاحبه‌ای گفت: «خطر وقوع تهدیدها و بلایا در آمریکا در حال افزایش است، در حالی که ظرفیت سیستم مدیریت بحران ما در حال کاهش است. این واقعاً ترسناک است، زیرا بدون داده‌هایی که از سازمان‌هایی مانند اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA) دریافت می‌کنیم، نمی‌توان به هشداردهی، تخلیه مناطق و مدیریت منابع پرداخت.»

وی تاکید کرد که بسیاری از اقدامات امدادی در طوفان‌های اخیر، مانند طوفان سهمگین هلن که جان دست‌کم ۲۳۰ نفر را گرفت، تنها به خاطر پیش‌بینی‌های دقیق هواشناسی و بسیج سریع منابع از سوی آژانس مدیریت اضطراری فدرال (FEMA) ممکن شد.

با آغاز فصل طوفان و گردباد، برنامه‌های آمادگی فدرال دچار وقفه شده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که بیش از یک‌سوم نیروی امدادی یا اخراج شده‌اند یا به‌صورت داوطلبانه نهادهای دولتی را ترک کرده‌اند.

مونتانو هشدار داد: «ما نیروی انسانی کافی برای واکنش به یک فاجعه بزرگ دیگر نداریم. حتی در مقابله با چندین فاجعه همزمان کوچک نیز با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد، پدیده‌ای که در عصر بحران اقلیمی به یک روند رایج تبدیل شده است.»

دولت ترامپ تاکنون کمک فدرال به چندین فاجعه طبیعی در ایالت‌های مختلف از جمله طوفان در آرکانزاس، سیل در ویرجینیای غربی و طوفان در ایالت واشنگتن را رد کرده است. همچنین، درخواست تمدید کمک‌ها به کارولینای شمالی نیز رد شده است.

مونتانو با اشاره به صرفه‌جویی اقتصادی در اقدامات پیشگیرانه گفت: «برای هر دلاری که در زمینه کاهش خطر بلایا هزینه می‌شود، دولت فدرال حداقل ۶ دلار در هزینه‌های پاسخگویی و بازسازی صرفه‌جویی می‌کند. در این حوزه بخش خصوصی از ظرفیت‌های محدودی برخوردار است.»

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه