رئیس بیمارستان‌های صحرایی نوار غزه: هر ۴۰ دقیقه یک کودک فلسطینی به شهادت رسیده است

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- مروان الهمص رئیس بیمارستان‌های صحرایی نوار غزه در اظهاراتی با بیان اینکه بیش از ۱۶ هزار کودک از ابتدای نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به شهادت رسیده‌اند، گفت: این بدان معنا است که به طور میانگین هر ۴۰ دقیقه یک کودک در این منطقه شهید شده است.

به گزارش بامداد سه‌شنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از خبرگزاری شهاب، رئیس بیمارستان‌های صحرایی نوار غزه افزود: ۹۰۸ کودک فلسطینی پیش از آنکه به یک سالگی برسند به شهادت رسیده‌اند و ۳۱۱ کودک نیز در جریان نسل کشی اسرائیلی علیه نوار غزه پس از متولد شدن به شهادت رسیده است.

الهمص گفت: ما شهادت تعدادی از کودکان فلسطینی را به ثبت رسانده‌ایم که هنگام تلاش برای دستیابی به غذا از مراکز خیریه و در جریان بمباران مستقیم انجام شده توسط اشغالگران صهیونیست علیه این مراکز به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن‌های فلج اطفال به این منطقه می‌شود و تاکنون بیش از ۱۶ هزار کودک در حملات این رژیم به شهادت رسیده‌اند.

این وزارتخانه افزود: کودکان نوار غزه یا در حملات و یا به علت سوء تغذیه و نبود دارو و درمان جان خود را از دست می‌دهند و تعداد کودکان شهید در این منطقه به بیش از ۱۶ هزار نفر رسیده است. رژیم صهیونیستی کودکان و زنان باردار را از تمام نیازها و مراقبت‌های پزشکی محروم کرده است. این رژیم همچنان مانع ورود واکسن‌های فلج اطفال به غزه م‌شود و این امر تلاش‌ها برای مبارزه با بیماری را تهدید می‌کند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گفت: تاکنون ۵۷ کودک در نوار غزه به دلیل سوء تغذیه جان باخته‌اند. کودکان غزه بدون پناهگاه ماندند و در اوضاع فاجعه باری زندگی می‌کنند. به آزادگان جهان فراخوان می‌دهیم که نجات کودکان غزه گزینه نیست بلکه یک وظیفه انسانی فوری است.

این هشدارها در شرایطی صادر شده است که نوار غزه همچنان تحت محاصره شدید قرار دارد و دسترسی سازمان‌های امدادی به مردم، با محدودیت‌های گسترده‌ای از سوی نیروهای اشغالگر مواجه است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه