
به گزارش روز چهارشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از خبرگزاری سما، «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هشدار داد که تداوم و گسترش عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، خطرات جدیتری را متوجه غیرنظامیان خواهد کرد و بهطور حتم موجب آوارگی اجباری بیشتر ساکنان این منطقه خواهد شد.
وی تأکید کرد که برنامههای رژیم صهیونیستی برای کوچ اجباری جمعی فلسطینیها نگرانیهایی جدی درباره تحمیل شرایطی بهوجود آورده است که بقای ملت فلسطین را به خطر میاندازد.
این مقام ارشد سازمان ملل همچنین خاطرنشان کرد که مردم غزه هماکنون از دسترسی به ابتداییترین نیازهای حیاتی مانند غذا و دارو محروم شدهاند و این وضعیت بهطور فزایندهای وخیمتر میشود.
وی تصریح کرد که استفاده از گرسنگی بهعنوان ابزار جنگی علیه جمعیت غیرنظامی، نقض فاحش قوانین بینالمللی و مصداق روشن یک جنایت جنگی است.
او تنها راهکار پایدار برای پایان دادن به بحران کنونی را پایبندی کامل به قوانین بینالمللی و تضمین حفاظت از جان و کرامت غیرنظامیان عنوان کرد.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، بنابر گزارشهای میدانی، بسیاری از مناطق غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی، دارو و خدمات بهداشتی شدهاند و سازمانهای امدادرسان بینالمللی از ناتوانی در توزیع مؤثر کمکها خبر میدهند.
رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بینتیجه بوده است.
دیدگاه خود را بیان کنید