
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از الجزیره انگلیسی، پیتر ولچ سناتور آمریکایی به سنا گفت: بیش از 2 ماه است که دولت اسرائیل از قدرت خود برای جلوگیری از ارسال غذا، دارو، درمانهای حیاتی سرطان، سیستمهای دیالیز، شیر خشک و موارد دیگر به خانوادههای گرسنه و رنجکشیده در سراسر غزه استفاده میکند.
وی تاکید کرد: نیم میلیون فلسطینی در غزه با گرسنگی مواجه هستند و این تعداد در حال افزایش است. در عین حال، کامیون های پر از غذا و دارو که بخش عمدهای از کمکهای ارائه شده توسط آمریکا و متحدان ما را تشکیل میدهند درست در آن سوی مرز هستند.
این سناتور افزود: نمیتوانیم سیاست گرسنگی عمدی از سوی دولتی را حمایت کرده یا آن را تایید کنیم.
آمریکا سالانه حداقل ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل ارائه میدهد. از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه در اکتبر ۲۰۲۳، این کشور میلیاردها دلار سلاح اضافی در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار داده و همچنین در بحبوحه محکومیتهای بینالمللی، پوشش دیپلماتیک برای متحد اصلی خود فراهم کرده است.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
دیدگاه خود را بیان کنید