
به گزارش بامداد یکشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از الجزیره، لازارینی گفت: در حال حاضر کمکهای ما به غزه پشت گذرگاههای غزه انبار شده است و مواد غذایی فاسد خواهند شد و تاریخ انقضای داروها منقضی خواهد شد.
وی تاکید کرد: محاصره را لغو و گذرگاهها را باز کنید و بگذارید ما کار خودمان را انجام دهیم.
رئیس آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی تصریح کرد: به گذشته بازنگردید. وضع برنامههای جدید توجهات را از فجایع منحرف میکند و منابع را هدر میدهد.
لازارینی گفت: جامعه بشردوستانه در غزه آماده و باتجربه است تا به نیازمندان کمک کند.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز پیش تر در بیانیهای تاکید کرد که کودکان غزه تنها با مرگ ناشی از بمباران مواجه نبوده بلکه زندگی آنان به دلیل گرسنگی و فقدان مراقبتهای پزشکی و شیوع بیماریها به دلیل فقدان آب آشامیدنی با مرگ مواجه است و از سوی دیگر کمکهای بشردوستانه به این منطقه امکانپذیر نیست.
در این بیانیه آمده است: ما نگرانی شدید خود از افزایش تعداد کودکان قربانی شده در جنگ غزه را ابراز میداریم به طوری که تنها در دو روز گذشته بیش از ۴۵ کودک در این منطقه جان خود را از دست دادهاند.
این بیانیه میافزاید: تعداد کودکان غزه که در دو ماه گذشته جان خود را از دست دادهاند به ۹۵۰ نفر رسیده است.
یونیسف در ادامه این بیانیه افزود: شرایط در غزه با تمام معیارهای موجود فاجعه بار بوده و کودکان این منطقه در شرایطی سخت در محاصره قرار داشته و همچنان حملات علیه مناطق مسکونی و مناطق اسکان آوارگان در این منطقه ادامه دارد.
در ادامه این بیانیه آمده است: حقوق کودکان هر روز به طور آشکار نقض شده چرا که در معرض خشونت و آوارگی مستمر و محرومیت از نیازهای اساسی زندگی قرار دارند.
یونیسف در پایان این بیانیه افزود: ادامه این شرایط به معنای آن است که یک نسل کامل در معرض از دست دادن امنیت، بهداشت و آموزش و حتی امید قرار دارد.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.
دیدگاه خود را بیان کنید