به گزارش روز چهارشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از الجزیره، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن در اظهارانی گفت که تداوم و پایداری آتش بس غزه به سود همه است و دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا نیز بر پایداری این آتش بس تاکید دارد.
وی افزود: حجم ویرانی در نوار غزه بالاتر از تصور است. زمانی که به رسانه های بین المللی اجازه داده شود که وارد غزه شوند، مردم دنیا از دیدن حجم ویرانی ها شوکه خواهند شد.
وزیر خارجه اردن تاکید کرد: اولویت اکنون پایداری آتش بس غزه، تضمین از سرگرفته نشدن جنگ و ارسال گسترده کمک ها به نوار است و بعد از آن درمورد بازسازی صحبت کنیم.
الصفدی درباره اوضاع کرانه باختری رود اردن گفت: کرانه باختری در مرزهای ما قرار دارد و آنچه در آنجا رخ می دهد، امنیت منطقه را برهم می زند. اوضاع کرانه باختری خطرناک است و دنیا باید به طور عمیق به رویدادهای آن منطقه بنگرد. ما تلاش می کنیم که از انفجار اوضاع در کرانه باختری ممانعت کنیم.
ارتش اشغالگر برای دومین روز متوالی به یورش نظامی خود در شهر «جنین» در شمال کرانه باختری ادامه می دهد و تاکنون، ۱۰ شهروند فلسطینی را شهید و بیش از ۴۰ نفر دیگر را زخمی کرده است.
وزیر خارجه اردن در بخش دیگری از اظهارات خود به تحولات سوریه نیز پرداخت و گفت: احمد الشرع (معروف به الجولانی رئیس دولت جدید سوریه و فرمانده گروه معارض مسلح «تحریر الشام») به دور از رویکردها به دنبال ساخت سوریه است اما سوالی که مطرح است این است که او چگونه می خواهد این کار را انجام دهد.
وی تاکید کرد: ۱.۳میلیون پناهنده سوری در کشور ما حضور دارند و ما عجله ای برای بازگرداندن آن ها به کشورشان نداریم و این مساله باید به طور داوطلبانه انجام شود. ما درخصوص اهمیت پایان تروریسم در سوریه توافق نظر داریم و باید پناهندگان را به بازگشت به وطن خود تشویق کنیم.
معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با هدف برکناری بشاراسد از قدرت؛ عملیات خود را در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب، آغاز و سرانجام پس از یازده روز؛ در تاریخ یکشنبه ۱۸ آذرماه کنترل خود بر شهر دمشق و خروج اسد از کشور را اعلام کردند.
در همین راستا، «محمد البشیر» که دوشنبه ۱۹ آذر به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه تعیین شده بود، به طور رسمی ریاست دولت انتقالی این کشور تا ماه مارس آینده را بر عهده گرفت.
دیدگاه خود را بیان کنید