عصبانیت شدید نتانیاهو از انتقادهای ماکرون درباره جنایات رژیم صهیونیستی

تهران – آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد – انتقادهای «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و نقض قوانین بین‌المللی توسط این رژیم باعث خشم شدید سران این رژیم شد و بنیامین نتانیاهو، وی را به حمایت از «یک تشکیلات تروریستی» متهم کرد.

به گزارش روز چهارشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از عربی ۲۱، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت: اقدامات کنونی کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل در غزه، «غیر قابل قبول» و «شرم‌آور» است و بحران انسانی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به بعد، خطرناک‌ترین بحران بوده است.

ماکرون گفت: رئیس‌جمهور نباید بگوید که این یک نسل‌کشی است، بلکه این امر بر عهده مورخان است. آنچه اما در غزه رخ می‌دهد، یک فاجعه انسانی غیرقابل قبول است.

رئیس جمهور فرانسه با محکوم کردن ممانعت صهیونیست‌ها از ورود تمام کمک‌هایی که فرانسه و سایر کشورها ارسال کرده‌اند، گفت: سازوکار پیشنهادی اسرائیل برای ورود کمک‌های بشردوستانه با قوانین بین‌المللی تداخل دارد و پاسخگوی نیازها نیست.

ماکرون توضیح داد که او یکی از معدود رهبرانی است که به گذرگاه رفح رسیده و در آنجا، بدترین صحنه‌ها را مشاهده کرده است.

رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد: نقض قوانین بین‌الملل توسط اسرائیل به ایجاد امنیت برای آن کمک نخواهد کرد. بلکه ثبات منطقه را به خطر خواهند انداخت.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور فرانسه گفت: ماکرون بار دیگر انتخاب کرده است که در کنار یک «سازمان تروریستی قاتل اسلامگرا» بایستد و تبلیغات و اتهامات دروغین علیه اسرائیل را تکرار کند.

نخست وزیر رژیم اشغالگر چنین ادعا کرد که «ماکرون بار دیگر خواستار تسلیم شدن اسرائیل و پاداش دادن به تروریسم به جای حمایت از اردوگاه غربی است که با سازمان‌های تروریستی اسلامگرا مبارزه می کند».

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه