
به گزارش بامداد یکشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از تارنمای میدلایستآی ، این نویسنده انگلیسی در این یادداشت نوشت: دو عامل در پایان دادن به جنگ ویتنام و به همراه آن پایان دادن به یک قرن مبارزه برای رهایی این کشور از استعمار نقش داشتند؛ عزم مردم ویتنام برای جنگیدن و تغییر رویکرد افکار عمومی آمریکا.
وی افزود: همین دو عامل، فلسطینیها را به سوی کشور خودشان سوق خواهد داد؛ عزم فلسطینیها برای ماندن و دفاع از سرزمینشان تا پای جان و تغییر شتابان سمت و سوی افکار عمومی در غرب علیه (رژیم) اسرائیل.
این تحلیلگر انگلیسی گفت: با دقت دنبال کنید، این وضعیت بیشتر در میان جریان راست حاکم بود و اکنون کاملاً در میان چپگراها هم دیده می شود. انگ «سامی ستیزی» زدن به منتقدان پروژه نسل کشی فایدهای ندارد. خیلی دیر شده است.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.
دیدگاه خود را بیان کنید