
به گزارش بامداد دوشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از خبرگزاری فلسطینی «معا»، یک مقام فلسطینی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ۱۴ رژیم صهیونیستی درباره موضع قاطع گروههای فلسطینی به رهبری حماس گفت که «یا یک توافق جامع که پایان جنگ را تضمین کند، یا هیچ توافقی حاصل نخواهد شد.»
این مقام ارشد فلسطینی با بیان اینکه هیچ چیز جدیدی در مذاکرات وجود ندارد، تاکید کرد: یا یک بسته که پایان جنگ را تضمین کند و یا هیچ چیز.
وی اظهارداشت که حماس متقاعد شده است که «راه حلهای جزئی محکوم به شکست هستند، زیرا رژیم اسرائیل در نهایت میخواهد اسیران صهیونیست را پس بگیرد، چند روز آتشبس بدهد و سپس به جنگ بازگردد.
این مقام ارشد فلسطینی افزود: بنابراین، خواسته اصلی همچنان پابرجاست؛ «ما یک چیز میخواهیم و آن پایان جنگ است.»
وی با بیان اینکه علاوه بر درخواست پایان جنگ، موضع حماس در مورد سایر مسائل نیز ثابت است، افزود: ما تحت هیچ شرایطی سلاح خود را تحویل نخواهیم داد.
او تأکید کرد که تبعید هیچ یک از رهبران به خارج از غزه را نخواهیم پذیرفت و این یک خط قرمز است.
این مقام فلسطینی افزود: فشار نظامی رژیم اسرائیل مانع جنبش حماس نمیشود و ما تحت فشار نظامی حتی یک اینچ هم عقب نشینی نخواهیم کرد.
وی گفت: آنچه در غزه میگذرد ما را آزار میدهد، اما ما را تسلیم نخواهد کرد.
مقام اسرائیلی: در حال حاضر هیچ چشماندازی برای دستیابی به توافق آتشبس در غزه وجود ندارد
پس از سفر «دیوید بارنی» رئیس موساد به قطر، یک مقام رژیم صهیونیستی به روزنامه «جروزالم پست» گفت که در حال حاضر هیچ شانسی برای پر کردن شکافهای بین اسرائیل و حماس برای دستیابی به توافق تبادل اسیران نمیبیند.
وی گفت: اگر مواضع اسرائیل و حماس به منوال فعلی باقی بماند، شکافها برای رسیدن به توافق غیرقابل پر شدن خواهند بود.
این منبع آگاه از جزئیات مذاکرات غیر مستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی با بیان اینکه حماس اصرار دارد که هرگونه توافقی باید شامل توقف کامل جنگ و تضمینها باشد، افزود: از دید حماس، چیزی به نام آتش بس موقت وجود ندارد.
وی گفت: موضع اسرائیل این است که تا زمانی که حماس از حاکمیت نظامی و غیرنظامی در غزه کنار گذاشته نشود و نوار غزه کاملاً غیرنظامی نشود، با پایان جنگ موافقت نخواهد کرد.
این منبع آگاه از جزئیات مذاکرات غیر مستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی که با روزنامه جروزالم پست صحبت میکرد، افزود: اینطور نیست که هیچ فرصتی برای تغییر وجود نداشته باشد بلکه واقعیت ممکن است اوضاع را تغییر دهد، و این ممکن است اما در حال حاضر شکافها بسیار گسترده است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جای گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
دیدگاه خود را بیان کنید